Targuri de Craciun

Am revenit pe blog cu un articol potrivit pentru perioada ce urmeaza. Am vizitat destul se multe targuri de Craciun si vreau sa va recomand cateva dintre ele. O sa va enumar in acest articol 3 targuri de Craciun  pe care le-am vizitat cand am fost in Belgia.

1. Targul de Craciun de la Brussels

Este amplasat in centrul orasului la Grande-Place,  arata foarte frumos, nu este foarte mare, dar te poarta in atmosfera sarbatorilor. Este plin de luminite, multe decoratiuni si foarte multe casute cu tot felul de bunatati, trebuie sa va opriti la casutele cu branza si la cele cu ciocolata, nu veti regreta.

2. Targul de Craciun de la Bruges, Belgia

Este absolut superb orasul Bruges, probabil in orice perioada din an, insa in preajma sarbatorilor de iarna arata absolut magic. Cred ca este unul din cele mai frumoase targuri de Craciun pe care le-am vizitat. Nu este mare, insa te poarta intr-o lume de poveste, unde casele si stradutele sunt plinde de decoratiuni, sunt multe magazine, cu vitrine pline de bunatati, frumos decorate, brazi peste tot si colide in fundal. Mancarea este delicioasa, iar dulciurile dupa cum va puteti imagina sunt super bune, cu muuulta ciocolata. Targul de Craciun este amplasat in Grote Markt (piata centrala), este inconjurat de multe restaurante si magazine de tot felul. Trebuie sa incercati ciocolata calda, este minunata.


3. Targul de Craciun de la Luxembourg

Luxembourg este foarte aproape de Belgia si merita vizitat mai ales in aceasta perioada din an. Noi am fost cu masina, dar se poate ajunge si cu trenul daca nu vreti sa inchiriati masiAu in targ de Craciun foarte frumos, va recomand sa mancati in targ, mancarea este foarte buna. Aceste 3 targuri de Craciun merita vizitate mai ales daca va plac sarbatorile de iarna. Imbina cele trei ingrediente necesare pentru a fi perfecte: peisaj superb, decoratiuni frumoase, cu bun gust si mancare super buna.