Ingrediente
500 g ciuperci champignon mari
1 cutie Tofu Inedit in saramura
2 cepe tocate marunt
2 catei de usturoi
cimbru macinat, sare si piper dupa gust;
Mod de preparare
Spalati si curatati ciupercile de invelisul alb, scoateti codita, dupa ce ati terminat, asezati toate ciupercile fara coada intr-o tava pe hartie de copt si le dati la cuptor pentru 10-15 min. Intre timp tocati ceapa marut si o caliti intr-o tigaie cu putin ulei. Luati toate coditele de la cuperci le puneti intr-un mixer, sau orice aparat de tocat aveti, se poate face si manual. Daca folositi un mixer puneti si tofu odata cu coditele de la ciuperci la maruntit, adaugati usturoiul, cimbru macinat, piper si sare. Toata compozitia o amestecati impreuna cu ceapa calita, dupa care luati cu o lingura si puneti in fiecare ciuperca. Se intoarce in cuptor pentru inca 15-20 min. Este foarte usor de facut si extrem de gustos, daca aveti branza vegetala, puteti sa adaugati si putina branza pentru extra gust.